Szolgáltatások

TINI ARCKEZELÉS

Problémás bőr esetén a havi rendszerességgel végzett kezelés látványos javulást eredményez a bőrképben, biztosítja az ápolt, megnyerő külsőt.

TELJES ARCKEZELÉS

Klasszikus tisztító kezelés, melynek azonban szerves része a relaxáló masszázs és a személyre szabott bőrtáplálás ultrahanggal, pakolással. 

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai eljárása az elektropolarizáció - tű nélküli mezoterápia, amely analitikai tisztaságú anyagokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe.

PEDIKŰR

A vonzó külső elengedhetetlen része az egészséges, ápolt láb. A lábápolásnak nem csupán esztétikai jelentősége van, hanem hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz egyaránt. Olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület. 

SZŐRTELENÍTÉS

A kezelendő területtől és igényektől függően prémium minőségű. olasz patronos gyantákkal, cukorpasztával vagy "spatulás" technikával is kérhető.

PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kéz bőre hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. 

Reflexzónás talpmasszázs

A talpmasszázs megelőzésre, felfrissülésre ajánlott, de indirekt módon gyógyító hatása is lehet. Gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket.