Az első

Nagyjából sosem gondoltam, hogy valaha blogot fogok írni. Aki járt már nálam, tanusíthatja, hogy nem vagyok az a kifejezetten szószátyár típus, ellenben relaxálni kiválóan lehet nálam. A pletykálkodással én biztosan nem foglak kizökkenteni. Viszont véleményem, gondolataim, meggyőződéseim vannak a szakmámmal kapcsolatban arról, mi jó vagy rossz, mi helyes és helytelen.

Erről fog szólni ez a blog, és persze ezen keresztül egy picit rólam is. De ez ne rettentsen el senkit! 

Soha ne mondd, hogy soha. 

Lesz termékismertető, gyógynövények, hatóanyagok, kezelési eljárások, amiket ajánlok, és olyanok is, amiket nem. Mindez természetesen pusztán az én személyes véleményem lesz (mely alapul azért 15 év gyakorlaton és "némi" tanuláson), úgyhogy nem szentírás, lehet vitatkozni, és kifejezetten hálás leszek, ha vitatkoztok! 

Az első blogbejegyzés a szalon-etikett lesz, mely csak jobb híján viseli az "etikett" nevet, módosító javaslatokat fogadok. Sok-sok hasznos útmutatást, videót, személyes tanácsot meghallgattam azzal kapcsolatban, milyen is legyen ez a szalon-etikett. Egyetlen dolog volt, amiben minden tanács egyezett: legyen rövid. Hmm. Ez az egy kritértium, aminek nem sikerült megfelelni, tehát az én etikettem (vagy hívják bárhogy) hosszú lesz. Már majdnem kész! 


Szeretettel,

Kata 

+36209755372

zsolnaykozmetika@gmail.com